Blatul Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca. Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor.
Blatul
Batem albusurile spuma si adaugam pe rand galbenusurile, bicarbonatul si praful de budinca.
Turnam compozitia intr-o forma si o dam la cuptor.
Incercam cu scobitoarea blatul.
Crema
Frecam untul cu 150g zahar si cu cele 3 plicuri de zahr vanilat.
La sfarsit adaugam galbenusurile.
Batem albusurile pe abur cu 150g zahar.
Punem crema peste blat iar deasupra albusurile reci,
Ornam cu bomboane cu fructe.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDupa cum deja ma stiti, ador retetele rapide si cu ingrediente putine :)) Asa ca v-am mai adus una, cat de buna este, depinde...
Placinta-melc cu sunca si mozarella
Comentarii