Castanele, curatate de coaja tare si de pielita subtire, se fierb in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se dau prin masina de tocat. Se tapeteaz
Castanele, curatate de coaja tare si de pielita subtire, se fierb in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se dau prin masina de tocat. Se tapeteaza fundul si laturile unui platou cu biscuiti muiati in romul indulcit si diluat cu apa. Se pune deasupra un strat gros de pireu de castane Se garniseste pe deasupra cu frisca.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaUn fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...
Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi
Comentarii