Se inmoaie usor biscuitii in lapte si se asaza unul linga altul pe un platou dreptunghiular. Se prepara crema: se freaca untul spuma, se adauga zaharu
Se inmoaie usor biscuitii in lapte si se asaza unul linga altul pe un platou dreptunghiular. Se prepara crema: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, migdalele sau nucile tocate, galbenusul frecat cu zaharul si cu zaharul vanilat. Nu se fierbe pe foc. Se adauga merele sau alte fructe taiate bucatele mici si romul. Se ung biscuitii cu aceasta crema si se lasa pina a doua zi la rece
Se servesc acoperiti cu frisca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaUn fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...
Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi
Comentarii