Framantan ingredientele pentru aluat, il intindem si coacem 4 foi in tavi unse cu unt. Prajim zaharul, il caramelizam si turnam laptele. Adaugam incet
Framantan ingredientele pentru aluat, il intindem si coacem 4 foi in tavi unse cu unt. Prajim zaharul, il caramelizam si turnam laptele. Adaugam incet zaharul vanilat si faina cu gris, sa nu faca cocoloase. Luam de pe foc si adaugam untul. Ugem foile cu crema, si presaram zahar deasupra.
Alte retete recomandate
Negresa prajitura
Prajitura cu visine
Tort capsuni
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...
Prajitura Duo Chocolat
Comentarii