Dupa ce am facut aluatul pentru interior il separam in doua si punem cei doi coloranti. Dupa colorare facem din fiecare cate 3 bulgari si punem la fri
Dupa ce am facut aluatul pentru interior il separam in doua si punem cei doi coloranti. Dupa colorare facem din fiecare cate 3 bulgari si punem la frigi pna se face si cel verde. Apoi facem si aluatul vede, cu care vom masca aluatul rosu si cel galben.
Dupa ce e gata il punem la rece macar 1 ora. Apoi feliem. Si gata, al meu nu are samburi, dar voi puteti sa adaugati. Iar daca doriti biscuiti puteti sa ii tocati mai marunt. Mie imi place sa fie mai colorat si sa se vada biscuitii in interior.
Aranjati pe un platou si serviti la desert.
Reteta Prajitura lebenita a fost propusa de Irenke pe forum culinar.ro
Alte retete cu biscuiti gasiti aici:
Bombe din biscuiti,
Cartofi de biscuiti,
Rulou cu biscuiti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCostel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...
Tigaie picanta cu piept de pui
Comentarii