Pentru prajitura Florica, 6 oua se bat cu 6 linguri de zahar, 5-6 linguri de faina, coaja si zeama de la o lamaie.
Pentru prajitura Florica, blatul I se face astfel: 6 oua se bat cu 6 linguri de zahar, 5-6 linguri de faina, coaja si zeama de la o lamaie. Se coace un blat care se taie in doua. Blatul II – se bat 6 albusuri cu 6 linguri de zahar, se adauga 250 g nuca prajita si taiata, 50 g stafide si cateva bucati de ciocolata. Se coace in tava tapetata.
Crema – se fierb pe baie de aburi 6 galbenusuri cu 200 g zahar si o lingura de cacao sau ness. Cand s-a racit se amesteca si cu 200 g de unt. Se ung blaturile, iar deasupra se toarna o glazura rece. Prajitura se face intr-o tava patrata.
Prajitura Florica se serveste dupa ce s-a racit, glazurata deasupra.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii