FOI: Faina si margarina se freaca. Se adauga zaharul, praful de copt, galbenusurile si se framanta cu lapte sau smantana apoi se imparte in 2. O foaie
FOI: Faina si margarina se freaca. Se adauga zaharul, praful de copt, galbenusurile si se framanta cu lapte sau smantana apoi se imparte in 2. O foaie se intinde in tava peste care se pune marmelada.
CREMA: Zaharul, margarina, nuca sau macul, laptele, faina, praful de copt, vanilia, albusurile, lamaia se amesteca toate si se pune in tava dupa care se pune cealalta foaie. Se da la cuptor pana este gata.
Se pudreaza cu zahar. Se serveste calda sau rece, de preferinta rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaTortul l-am gasit pe un site italian si mi-au atras atentia mai intai ingredientele.Mi s-a parut un pic ciudat sa folosesc...
Tort de ciocolata, capsuni si maionezaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii