Blatul: se separa albusurile de galbenusuri si se bate cu mixerul. Dupa ce ati batut bine se pun 6 linguri de zahar si mai bateti pina se intaresc alb
Blatul: se separa albusurile de galbenusuri si se bate cu mixerul.
Dupa ce ati batut bine se pun 6 linguri de zahar si mai bateti pina se intaresc albusurile.
Cu o lingura de lemn amestecati celelalte : praful de copt cu faina si cacao si la urma uleiul.
Se coace ca si celelalte blaturi.
Dupa ce blatul este gata se scoate de la cuptor se lasa putin la racit si se pune crema facut din amestecul a 200 gr zahar pudra, 200 gr unt si branza de vaci.
Glazura: se amesteca toate si se pune la fiert. Dupa ce vedeti ca se ingroasa glazura o luati de pe foc si o lasati 2 minute sau chiar si un minut puteti sa o lasati si apoi o turnati peste blatul cu branza si o puneti la rece(ori afara ori la frigider pina se intareste glazura.
Reteta Prajitura Fanta a fost propusa de Guest_mona_usa
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIn primul rand mi-a facut Cleme pofta cu minipavlovele ei, in al doilea rand aveam prea multe albusuri la congelator asa ca...
Desert Pavlova cu mascarpone si fructeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii