Grisul se fierbe cu zahar vanilat si lapte. Se bat ouale si galbenusul cu zaharul, pana se dizolva totul bine, apoi se amesteca cu grisul fiert si ra
Grisul se fierbe cu zahar vanilat si lapte. Se bat ouale si galbenusul cu zaharul, pana se dizolva totul bine, apoi se amesteca cu grisul fiert si racit. Se ard intr-un vas 60-70 gr zahar si se toarna grisul in forma respectiva si se lasa la fiert aproximativ 40 de minute in baie de apa, la cuptor.
Dupa ce s-a racit, se rastoarna din forma si se s
Alte retete de prajituri:
Pandispan
Prajitura caramelizata cu mere umplute
Tort din crema de zahar ars cu mere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume
Comentarii