Se amesteca ingredientele pentru aluat pana se obtine o coca tare. Se imparte apoi in doua portii, una mare si una mica, care se lasa in congelator a
Se amesteca ingredientele pentru aluat pana se obtine o coca tare. Se imparte apoi in doua portii, una mare si una mica, care se lasa in congelator aproximativ 2 ore. Intre timp se prepara umplutura mixand urda cu ouale, grisul, zaharul si zaharul vanilat. Aluatul mai mare se da pe razatoare, se asaza apoi intr-o tava, si se pune umplutura deasupra. Se rade si coca mai mica peste umplutura si se da tava la cuptor, pentru o ora, la foc mediu.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Lapte de pasare Prajitura snikers
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii