Se amesteca zaharul cu ouale intregi, coaja de lamiie, putina sare, 100 gr.unt topit si, la urma, in ploaie, faina. Se coace la foc bun intr-o forma u
Se amesteca zaharul cu ouale intregi, coaja de lamiie, putina sare, 100 gr.unt topit si, la urma, in ploaie, faina. Se coace la foc bun intr-o forma unsa cu restul de unt
Se serveste rece cu sirop de fructe.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaPentru iubitorii nucii de cocos, astăzi vă prezentăm cea mai simplă rețeta de casă pentru celebrele bomboane Bounty....
Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente
Comentarii