6 albusuri se bat spuma, se adauga ingredientele de mai sus se coace in tava unsa si tapetata de faina. Crema Se freaca galbenusele cu 1 cana de zah
6 albusuri se bat spuma, se adauga ingredientele de mai sus se coace in tava unsa si tapetata de faina.
Crema
Se freaca galbenusele cu 1 cana de zahar si 2 linguri de cacao, se fierbe pe aburi, se raceste si se amesteca cu untul spuma.
Se ia doua foi de napolitana, se unge o foaie se pune blatul, din nou crema si ultima foaie deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaPentru aceasta reteta m-am inspirat din revista Click Pofta Buna!
Placinta cu branza si legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii