Orezul se fierbe in lapte, apoi se lasa la racit. Se adauga coaja de lamaie, galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, albusurile batute spuma cu puti
Orezul se fierbe in lapte, apoi se lasa la racit. Se adauga coaja de lamaie, galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, albusurile batute spuma cu putina sare si stafidele. Se toarna apoi compozitia intr-o forma tapetata cu unt si se lasa la copt aproximativ 40 de minute.
Prajitura se serveste taiata cubulete.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers Prajitura televizor Placinta cu mere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii