Se bat albusurile de oua cu 200 gr zahar pudra. Se amesteca cu nucile macinate si faina si se pun la copt. Intre timp se amesteca galbenusurile cu 200
Se bat albusurile de oua cu 200 gr zahar pudra. Se amesteca cu nucile macinate si faina si se pun la copt. Intre timp se amesteca galbenusurile cu 200 gr zahar pudra si se pregateste budinca de vanilie. Se bate o margarina Rama, iar cand se raceste budinca se amesteca toate ingredientele pentru crema. La o jumatate din compozitie se adauga ciocolata topita. Se unge blatul cu crema fara ciocolata. Peste aceastea se pun biscuiti patrati, unul langa celalalt. Peste biscuiti se pune crema cu ciocolata.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu capsuni
Tarta cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzRetete de suflet O combinatie minunata intre aromatul mango si vanile intr-o inghetata cremoasa.
Desert inghetata de mango si vanilie
Comentarii