200 g zahar se freaca cu untul si se incorporeaza faina. 6 albusuri batute spuma se amesteca cu nucile si esenta de rom se pun in prima compozitie, s
200 g zahar se freaca cu untul si se incorporeaza faina.
6 albusuri batute spuma se amesteca cu nucile si esenta de rom se pun in prima compozitie, se toarna in tava unsa si tapetata in prealabil si se da la cuptor.
Galbenusurile se freaca cu 150 g zahar, pana se topeste zaharul si creste compozitia. Se intinde peste prajitura cand este coapta pe jumatate. Se da din nou la cuptor. Deasupra se cerne zahar farin si zahar vanilat, dupa care se taieparjitura in romburi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaAm pregatit doi cozonaci foarte buni, avand ca inspiratie reteta Jamilei, numai ca eu i-am umplut cu rahat si i-am rulat....
Desert cozonaci cu aluat dospit la rece, umpluti cu ciocolata si rahatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii