Galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, putina scortisoara macinata si sare. Se adauga rand pe rand stafidele, nucile intregi si se incorpo
Galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, putina scortisoara macinata si sare. Se adauga rand pe rand stafidele, nucile intregi si se incorporeaza faina. Se amesteca totul bine, iar la urma se adauga albusurile batute spum. Se amesteca usor compozitia si se toarna intr-o tava tapetata. Se lasa la cuptor la copt, la foc mediu.
Prajitura se serveste feliata, dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Prajitura snikers Turta dulce
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii