Ingredientele pentru aluat le framantam cu o zi inainte, impartim in 4 parti si le punem la rece, in frigider, peste noapte. A doua zi le intindem pe
Ingredientele pentru aluat le framantam cu o zi inainte, impartim in 4 parti si le punem la rece, in frigider, peste noapte. A doua zi le intindem pe tavi intoarse si presarate cu faina si le coacem la 200 de grade C pana devin maronii. Umplutura o punem intre foi. Glazuram cu ciocolata. Topim ciocolata alba si picuram desupra, putem face modele cu furculita.
Alte retete recomandate
Prajitura cu visine Dulceata de capsuni Tarta cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaMai stiti cornurile alea pufoase inspirate din reteta minunata a diacontei? Iaca, am facut si placinta din aluatul ala si...
Placinta pufoasa cu mereReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii