Zaharul se mixeaza impreuna cu untul, apoi se adauga oul si se amesteca pana la omogenizare. Se incorporeaza rand pe rand faina si laptele si se toar
Zaharul se mixeaza impreuna cu untul, apoi se adauga oul si se amesteca pana la omogenizare. Se incorporeaza rand pe rand faina si laptele si se toarna compozitia intr-un vas tapetat. Separat se pregateste glazura. Se amesteca pe baie de aburi nuca, imperuna cu nuca de cocos, zaharul brun, faina, scortioasa si untul. Se toarna glazura astfel formata peste compozitia din vas si se da la cuptor. Se coace aproimativ 30 de minute, la foc potrivit.
Se lasa prajitura la racit, timp 5 minute, apoi se serveste de pe un platou.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii