Blat:se bate albusul spuma ,se adauga zaharul ,se bate in continuare, apoi se adauga galbenusurile,faina,esenta si nuca.se unge tava cu margarina si s
Blat:se bate albusul spuma ,se adauga zaharul ,se bate in continuare, apoi se adauga galbenusurile,faina,esenta si nuca.se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu faina,se da la cuptor,dupa ce se raceste se taie in trei fasii de aceeeasi latime.se face crema de vanilie.la care se adauga nuca.se unge prima foaie cu crema se aseaza cealalta foaie se unge si a treia deasupra se mai pune un strat subtire de crema apoi se pune frisca peste care se presara nuca macinata.
se serveste rece.
este delicioasa si arata extrem de bine.
pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaTortul l-am gasit pe un site italian si mi-au atras atentia mai intai ingredientele.Mi s-a parut un pic ciudat sa folosesc...
Tort de ciocolata, capsuni si maionezaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii