Pregatim blatul asa: Batem albusurile cu apa si zahar pana devin spuma tare. Adaugam galbenusurile amestecate cu praful de copt iar la sfarsit nuca si
Pregatim blatul asa:
Batem albusurile cu apa si zahar pana devin spuma tare.
Adaugam galbenusurile amestecate cu praful de copt iar la sfarsit nuca si faina.
Coacem prajitura la foc potrivit pana trece testul scobitorii.
Pregatim crema
Fierbem laptele, adaugam zaharul si pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic. Peste blatul racit punem crema.
Cand s-a racit crema decoram cu frisca batuta tare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii