Faina se framanta cu untul moale,apoi se adauga celelalte ingrediente precum si nuca taiata. Se framanta aluatul binr ci se ruleaza apoi in forma de
Faina se framanta cu untul moale,apoi se adauga celelalte ingrediente precum si nuca taiata. Se framanta aluatul binr ci se ruleaza apoi in forma de carnat. Se unge o forma cu unt, se asa ruloul si se unge cu un ou batut deasupra. Se fac dungi cu furculita in prajitura, dupa care se pune in cuptor, la copt.
Se serveste, dupa ce s-a racit, la ceai.
Alte retete:
Tiramisu
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii