Faina se amesteca cu zaharul, mierea, ouale, untul, putin praf de copt si sare. Se framanta un aluat de consistenta potrivita, din care se intind 3-4
Faina se amesteca cu zaharul, mierea, ouale, untul, putin praf de copt si sare. Se framanta un aluat de consistenta potrivita, din care se intind 3-4 foi. Acestea se pun la copt intr-o tava tapetata cu unt. Dupa ce s-au copt foile, se lasa pana a doua zi, cand se ung cu gem si se presara cu nuci rumenite si maruntite.
Prajitura se serveste ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura televizor Prajituri delicioase Prajitura snikers
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii