Untul se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat, iar apoi se adauga pe rand cate un galbenus,. Se freaca bine, in continuare, iar dupa o ora se adau
Untul se freaca cu zaharul si cu zaharul vanilat, iar apoi se adauga pe rand cate un galbenus,. Se freaca bine, in continuare, iar dupa o ora se adauga faina in ploaie. Se adauga si albusurile spuma. Separat, se unge o tava cu unt, se presara cu faina, iar apoi se intinde compozitia pe tava. Deasupra se presara nuca maruntita. Se baga tava in cuptorul cald, la copt.
Dupa ce s-a racit, se taie cu ajutorul unui paharel in forma de semiluna si se serveste prajitura pudrata cu zahar.
Alte retete:
Tiramisu Chec pufos Prajitura cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume
Comentarii