Prajitura cu morcovi este un desert foarte popular mai ales in tarile nordice, dar este foarte indicat copiilor in crestere. Este un mod foarte bun d
Prajitura cu morcovi este un desert foarte popular mai ales in tarile nordice, dar este foarte indicat copiilor in crestere. Este un mod foarte bun de a le da celor mici dulciuri sanatoase.
Intr-un bol de amesteca zaharul, uleiul, ouale, 1 pliculet de zahar vanilat si laptele batut. Se adauga morcovii, cocosul, celalalt pliculet de zahar vanilat si ananasul. Intrun castron separat se amesteca faina, praful de copt, scortisoara si sarea dupa care usor se incorporeaza in amestecul de morcovi. Se adauga si alunele. Se intinde amestecul intr-o tava. Se coace timp de 55 de minute sau pana scobitoarea iese curata din aluat. Se lasa sa se raceasca. Intre timp se amesteca intrun castron untul, branza celalalt pliculet de vanilie si zaharul pudra pana se face un amestec omogen si mai moale.
Amestecul cu branza se adauga peste prajitura cat inca se afla in tava, apoi se taie in bucati potrivite ca marime.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaM-am gandit sa-mi fac cadou de ziua mea ceva buuuuun.....dupa ce am studiat mai multe torturi, a castigat acesta! E de vara...
Ispita de ciocolata - Happy birthday to me!Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii