Merele se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se unge cu unt o forma si se pune un strat de mere
Merele se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se unge cu unt o forma si se pune un strat de mere. Merele ramase se dau pe razatoare, apoi se amesteca cu 50 gr zahar, strugurii, nuca, migdalele si mierea. Se prepara o compozitie din untul frecat cu zaharul ramas, faina si scortisoara. Se acopera merele cu aceasta compozitie si se coace prajitura la foc potrivit, aproximativ 45 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Tiramisu Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii