O prajitura delicioasa cu aroma de mar si scortisoara.
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu praful de sare si zaharul adaugat lingura cu lingura, pana cand acesta nu se mai simte. Adaugam galbenusurile, uleiul, coaja de lamaie si faina cernuta si amestecam cu o lingura de jos in sus, ca albusurile sa nu se lase.
Intre timp, curatam merele si le taiem cubulete mici. Le adaugam in aluat impreuna cu stafidele si omogenizam cu o lingura. Tapetam o tava cu ulei si faina si rasturnam aluatul. Coacem prajitura pana cand aceasta devine aramie. Lasam sa se raceasca complet, apoi pudram cu zahar pudra.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii