Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu uleiul, apoi se adauga zaharul, cate o lingura de faina si una de lapte. Se pune putina sare, praful de
Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu uleiul, apoi se adauga zaharul, cate o lingura de faina si una de lapte. Se pune putina sare, praful de copt stins cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie si restul de faina. Separat se curata merele de coaja, se taie in felii subtiri si se lasa sa stea la rece cu putina scortisoara. Se toarna compozitia de aluat intr-o tava tapetata cu faina si se adauga peste merele. Se coace prajitura la foc mediu aproximativ 45 de minute.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Prajitura televizor Placinta cu mere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Comentarii