1.Se amesteca untul cu 80 g zahar,zaharul vanilat,sarea,martipanul faramitat si ouale. 2.Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt,se aduga la
1.Se amesteca untul cu 80 g zahar,zaharul vanilat,sarea,martipanul faramitat si ouale.
2.Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt,se aduga la amestecul de unt impreuna cu smintina.Se amesteca bine.Se unge cu unt o forma de de 26 cm,cu perete detasabil.
3.Se toarna aluatul in forma.Merele se spala,se curata,se taie in jumate si se scot simburii.Se cresteaza merele.
Cuptorul se incalzeste in prealabil la 180°C
4.Restul de zahar se amesteca cu scortisoara.Jumatatile de mere se tavalesc prin acest amestec.
Merele se pun in cerc,si se apasa putin in aluat.
5.Se da la cuptor,pe sina din mijloc ca.10-15 minute,dupa care coborim temperatura cuptorului la 160°C si mai alsam 25-30 minute.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii