Se freaca zaharul cu oul, se adauga celelalte ingrediente, pana se face o coca care se poate modela ca o plastilina. Se taie in doua parti egale. Se i
Se freaca zaharul cu oul, se adauga celelalte ingrediente, pana se face o coca care se poate modela ca o plastilina. Se taie in doua parti egale. Se intind doua foi; intre ele se pun mere date pe razatoare si calite in ulei cu zahar si scortisoara. Se coace la cuptor; se incearca cu scobitoarea.
Se taie bucati patrate, pe care se pune inghetata sau frisca.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiao prajitura incredibil de buna si racoroasa, perfecta pentru zilele toride de vara! o prajitura pe care copiii o vor adora cu...
Prajitura cu caise si iaurtIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii