Untul se freaca cu 70 gr de zahar, se adauga apoi smantana si faina si se framnata bine aluatul. Se imparte apoi in doua si se intind doua foi.
Untul se freaca cu 70 gr de zahar, se adauga apoi smantana si faina si se framnata bine aluatul. Se imparte apoi in doua si se intind doua foi. una din ele se pune intr-o tava unsa cu unt, se asaza deasupra merele date pe razatoare si amestecata cu zahar. Se pune deasupra cea de-a doua foaie si se introduce tava in cuptorul cald.
Prajitura se serveste cu zahar pudra presarat deasupra.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume
Comentarii