Galbenusurile se fraca cu un pahar de zahar, se adauga apoi untul si se freaca din nou, dupa care se adauga si faina. Se unge o tava cu unt si se toa
Galbenusurile se fraca cu un pahar de zahar, se adauga apoi untul si se freaca din nou, dupa care se adauga si faina. Se unge o tava cu unt si se toarna compozitia, iar apoi se introduce in cuptorul cald, la copt. Se rad intre timp, merele pe razatoare, se sorc si se pun peste aluatul aproape copt. Se bat albusurile si se toarna peste mere, dupa care se lasa prajitura in cuptor, inca 20 de minute, pana se usuca albusul.
Prajitura se serveste cu zahar pudra deasupra.
Alte retete:
Tort de mere si frisca
Prajitura cu visine
Chec pufos
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume
Comentarii