Curatam merele si le taiem felii subtiri. Frecam margarina sau untul cu zaharul, ouale, coaja de lamaie si sarea. Adaugam bucati de ciocolata, nuci sa
Curatam merele si le taiem felii subtiri. Frecam margarina sau untul cu zaharul, ouale, coaja de lamaie si sarea. Adaugam bucati de ciocolata, nuci sau alune dupa preferinte, dar si fara acestea este foarte buna. Adaugam merele razuite si faina amestecata cu praful de copt. Turnam aluatul intr-o tava unsa sau cu hartie de copt si il coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu pana devine rosu. Presaram zaharul pudra la cald.
Alte retete prajituri recomandate
Gogosi
Prajitura cu capsuni
Tort diplomat
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii