Malaiul se opareste cu laptele clocotit si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu 4 galbenusuri frecate bine cu zaharul pisat, coaja rasa de lami
Malaiul se opareste cu laptele clocotit si se lasa sa se raceasca. Se amesteca apoi cu 4 galbenusuri frecate bine cu zaharul pisat, coaja rasa de lamiie si drojdia. Se lasa la crescut si apoi se asaza in tava bine unsa. Deasupra se pune o lingura de unt si o compozitie de clatita facuta dintr-un ou. Se coace la foc potrivit.
Se taie bucati si se pudreaza cu zahar pisat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii