Prajitura cu mac este o reteta foarte gustoasa si simpla. Pentru aceasta reteta de prajitura aveti nevoie de faina, margarina, mac, ulei, zahar, apa, otet, coaja e lamaie si esenta de vanilie.
Prajitura cu mac este o reteta foarte gustoasa si simpla. Pentru aceasta reteta de prajitura se amesteca zaharul cu apa, uleiul si margarina topita. Se incorporeaza apoi faina si prafuld e copt. Se adauga macul, zaharul vanilat, otetul, coaja de lamaie si putina esenta de vanilie. Se unge tava cu putin ulei si se tapeteaza cu faina, apoi se toarna compozitia si se coace 40-45 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie pe jumatate si se unge cu un amestec format din gemul de caise si nuca macinata. Separat,s e pune pe foc ciocolata impreuna cu margarina, cafeaua si zaharul, apoi se lasa sa dea in 1-2 clocote. Se toarna glazura calda peste prajitura si se lasa la racit, apoi se taie.
Prajitura se serveste dupa ce s-a racit.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii