Se fac 9 foi pe fundul tavii: La foc mic se face un sirop din miere si zahar. Se da deoparte, se pune praful de copt, se lasa la racit, se adauga oual
Se fac 9 foi pe fundul tavii:
La foc mic se face un sirop din miere si zahar.
Se da deoparte, se pune praful de copt, se lasa la racit, se adauga ouale batute, se adauga faina, apoi se coc 9 foi.
Fiecare foaie se lasa putin la cuptor.
Cantitatile de la crema sunt pentru 3 foi.
Se amesteca toate ingredientele rezultand o crema care se intinde intre foi.
Reteta Prajitura cu iaurt de fructe a fost propusa de Monica
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaReteta am luat-o de aici, e putin schimbata dar a iesit tare bun...
Ficat de iepure cu legume
Comentarii