Se amesteca iaurtul cu zaharul si galbenusele, se adauga stafidele si albusele batute spuma. Foile de placinta se impart in doua si se pun una cate un
Se amesteca iaurtul cu zaharul si galbenusele, se adauga stafidele si albusele batute spuma. Foile de placinta se impart in doua si se pun una cate una in tava unsa cu unt. La jumatatea foilor se pune compozitia si apoi restul de foi. Se unge cu ou batut si se pune in cuptorul incins 30 min.
Se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaAm pregatit o cina hranitoare si sanatoasa, plina de culoare si savoare: Salata de quinoa, avocado, cartofi dulci, sfecla...
Salata de quinoa, avocado, cartofi dulci si sfecla rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii