Prajitura cu gem este un desert foarte gustos si usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Se amesteca margarina cu zaharul si galbenusurile frecate cu sare. Se adauga vinul si faina cat cuprinde, pana se obtine o compozitie potrivit de tare. Intr-o tava unsa si tapetata se intinde o foaie facuta din 3 sferturi de aluat. Se rapartizeaza pe foaie, in strat egal gemul de cirese. Peste aceasta se asaza un grilaj din aluatul ramas. Se coace la foc potrivit, in cuptorul incins, pana se rumeneste.
Se serveste dupa ce s-a racit, presarata cu zahar praf.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Chec pufos
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii