Cutorul se incinge la 180. Albusurile se bat spuma tare , se adauga zaharul, se bate in continuare bine, se adauga galbenusurile pe rand, uleiul , fa
Cutorul se incinge la 180.
Albusurile se bat spuma tare , se adauga zaharul, se bate in continuare bine, se adauga galbenusurile pe rand, uleiul , faina si la final praful de copt stins cu otet (lamaie) si 1/2 lingurita esenta vanilie - optional.
Se toarna compozitia in tava unsa si tapetat cu faina, sau cu hartie de copt.
Pe deasupra se pun fructele ( caise, sau prune sau rabarbar, visine din compot merg de asemenea ) fiecare cat are - nu spatiu sau fara intre bucatele de fructe .
Se poate pudra sau nu cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu fructe propusa de Nasha pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaLa micul dejun sau la cina, alaturi de o cana cu lapte, sunt perfecte!
Pancakes cu mere si aluneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii