Se freaca margarina cu mierea, adaugati pe rand cele 5 galbenusuri si zaharul. Dupa ce amestecul s-a omogenizat, adaugati alternativ si treptat laptel
Se freaca margarina cu mierea, adaugati pe rand cele 5
galbenusuri si zaharul.
Dupa ce amestecul s-a omogenizat, adaugati alternativ si treptat laptele, faina si praful de copt, care s-a stins cu zeama de lamaie.
Se adauga albusurile batute spuma.
Amestecati prin rasturnare.
Se toarnea compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si coaceti-o la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, taiati-o in patrate.
Pentru crema, puneti laptele la fiert impreuna cu zaharul si cacaoa.
Dupa ce a clocotit, luati vasul de pe foc si adaugati
margarina. In aceasta crema scufundati fiecare bucata de
prajitura, astfel incat mijlocul sa ramana galben si doar
suprafata sa fie trasa in crema.
Asezati fiecare bucata pe o farfurie, pe un strat de miez de cocos ras.
Se lasa prajiturile sa se raceasca si apoi se pune pe fiecare bucata frisca ornata frumos.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Comentarii