Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu diferite fructe sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, unt, oua, fructe diverse.
Se freaca spuma zaharul cu untul, adaugand treptat cate un ou, apoi faina si se amesteca bine. Se pune la copt intr-o forma rotunda de tort, la foc potrivit. Cand continutul din forma se albeste si creste putin, se trage incet la gura cuptorului si se aseaza pe intreaga suprafata a prajiturii fructe (sa nu fie verzi) diferite, chiar si struguri cu samburii scosi (iarna se pot inlocui cu fructe din dulceata). Se pune din nou la copt.
Cand este gata, se pune pe farfurie si se taie la fel ca tortul.
Alte retete recomandate:
Prajitura Padurea Neagra
Prajitura cu crema de vanilie
Prajitura Milch Schnitte
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii