Ouale si zaharul se freaca bine-bine, adaugam pe rand laptele pana obtinem o compozitie albicioasa si zaharul s-a dizolvat de tot. Puneti pe rand nuci
Ouale si zaharul se freaca bine-bine, adaugam pe rand laptele pana obtinem o compozitie albicioasa si zaharul s-a dizolvat de tot. Puneti pe rand nucile si faina in care am pus si bicarbonat. Adaugati zeama si coaja de la lamaie si amestecati ingredientele pentru omogenizare. Turnati compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si coaceti blatul la foc potrivit.
Pentru crema frecati la bain-marie ouale cu zaharul si cand acesta se dizolva puneti nesul dizolvat in putina apa. Tineti crema la bain-marie pana cand devine sticloasa apoi lasati-o la racit. Frecati untul cu o lingura de lemn pana se elimina tot zerul si obtineti o compozitie spumoasa. Amestecam untul in crema rece pana se omogenizeaza. Turnati aceasta crema peste blatul rece si deasupra presarati nucile sfaramate si prajite intr-o tigaie uscata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Comentarii