O forma rotunda o ungem cu putin unt. Untul , zaharul si aroma de vanilie se amesteca bine pana se fac spumos apoi adaugam ouale. Ciocolata amaruie o
O forma rotunda o ungem cu putin unt. Untul , zaharul si aroma de vanilie se amesteca bine pana se fac spumos apoi adaugam ouale. Ciocolata amaruie o topim la care se adauga lapte incet apoi se ia de pe foc si se lasa putin la racit.
Faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea se amesteca . Se amesteca toate cele trei compozitii apoi se pune in forma si se da la copt la 160°C cca. 50 minute apoi se lasa la racit.
Marschmallows se pun intr-o craticioara la foc mic cu laptele pana ce se topesc apoi se iau de pe foc. Se bat albusurile, apoi se amesteca cu zaharul si cu marschmallows. Se lasa sa stea 10 minute pe urma se pune peste prajitura si se rade ciocolata deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaLa micul dejun sau la cina, alaturi de o cana cu lapte, sunt perfecte!
Pancakes cu mere si aluneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii