Desparte galbenusurile de albusuri. Bate spuma tare albusurile si pune spuma la frigider. Amesteca bine galbenusurile cu zahar, iar apoi cu margarina
Desparte galbenusurile de albusuri. Bate spuma tare albusurile si pune spuma la frigider. Amesteca bine galbenusurile cu zahar, iar apoi cu margarina. Adauga migdale macinate, pesmet inmuiat in rom, coaja de portocala si ciocolata topita sau taiata bucatele. Amesteca ingredientele si adauga cu grija albusurile. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace-o in cuptorul incins. Cand s-a racit taie dreptunghiuri si presara cu zahar pudra. Poti topi ciocolata, dar lasa si cateva bucatele.
Alte dulciuri recomandate:
Prajitura cu mere
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii