Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pina devin ca o crema. Se adauga iaurtul apoi faina in ploaie si se amesteca bine. Se int
Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pina devin ca o crema. Se adauga iaurtul apoi faina in ploaie si se amesteca bine. Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina. Se tine prajitura la cuptor 30min la foc potrivit. Intre timp se bat albusele spuma cu zaharul apoi se pun treptat fructele si se amesteca cu grija. Dupa cele 30 min se scoate prajitura, se unge cu gemul, se pun albusurile cu fructele si se pune din nou tava la cuptor, la foc mic de data aceasta pentru inca 20min, cat sa se intareasca albusul.
Se taie rece.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoAparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii