Se cerne faina si se amesteca cu un varf de cutit de drojdie uscata, cu zaharul si cafeaua. Se incorporeaza in faina cu zahar untul topit, ouale, un
Se cerne faina si se amesteca cu un varf de cutit de drojdie uscata, cu zaharul si cafeaua. Se incorporeaza in faina cu zahar untul topit, ouale, un praf de sare si smantana, Se tapeteaza o forma dreptunghiulara (cca 21x11 cm) cu hartie pergament unsa cu unt. Se pune compozitia in forma si se coace in cuptorul incins, la foc moderat, timp de 30-35 de minute. Prajitura se scoate din forma si se curata de hartie dupa ce s-a racit. Se pune pe un platou si se imbraca in ciocolata topita.
Se decoreaza cu migdale. Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
{rajitura din foi cu miere
Spuma de capsuni
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Comentarii