Margarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se amesteca in continuare. Se adaug
Margarina moale se freaca spuma cu zaharul, apoi se incorporeaza cele trei galbenusuri, se pune un praf de sare si se amesteca in continuare. Se adauga amoniacul stins cu zeama de la o jumatate de lamaie, se rade coaja de lamaie si se toarna incet laptele. Intr-o tava mare, unsa si tapetata, se rastoarna trei sferturi din aluat. Se amesteca cu o lingura de cacao, restul de aluat si se toarna deasupra. Se lasa in cuptor, aproximativ 45 de minute, iar dupa ce s-a copt, se scoate si se lasa la racit.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajituria cu mere
Cozonac moldovenesc
Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniUsor, spumos, gustos!
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde
Comentarii