Cartofii zdobiti se amesteca bine cu zaharul praf, cu untul si cu ouale. Dupa asta se adauga faina, 60 g de cacao, scortisoara, cuisoarele, praful de
Cartofii zdobiti se amesteca bine cu zaharul praf, cu untul si cu ouale. Dupa asta se adauga faina, 60 g de cacao, scortisoara, cuisoarele, praful de copt si 2 linguri de rom. Se framanta un aluat din amestec. Se imparte in trei parti si se intinde una cate una. Prima se aseaza pe o tava de copt unsa in prealabil, se unge cu gem, se aseaza peste ea a doua parte care la fel se unge cu gem, apoi se aseaza a treia parte. Se presara cu nuca tocata.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcE una din cele mai simple prajituri si de succes in familia noastra si are o aroma delicioasa de portocale.
Desert prajitura de portocale
Comentarii