Se amesteca toate ingredientele pentru blat intr-un bol mare, si compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor l
Se amesteca toate ingredientele pentru blat intr-un bol mare, si compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor la foc iute, iar dupa 10 minute se reduce focul la moderat. Se mai lasa la copt inca 10 minute. Dupa ce se raceste se amesteca brinza cu zahar si coaja de lamiie sau portocala dupa gust si se intinde peste blat. Glazura se obtine fierbind cele 2 budinci de vanilie in Fanta, iar in momentul in care se ingroasa se toarna in tava si se intinde cu un cutit lat.
Se taie in romburi, pentru a fi mai aspectuoasa
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii