Blat: Intr-un bol, destul de incapator, ouale se freaca cu zaharul. Se adauga apoi cele 10 linguri de ulei si praful de sare. Dupa ce uleiul a fost i
Blat:
Intr-un bol, destul de incapator, ouale se freaca cu zaharul.
Se adauga apoi cele 10 linguri de ulei si praful de sare.
Dupa ce uleiul a fost incorporat, se adauga laptele rece, praful de copt, faina si cacaoa. Daca vreti ca blatul sa fie si mai inchis la culoare, puteti adauga mai multe linguri de cacao. Eu zic ca o lingura e suficienta. Dupa ce s-a amestecat si cacaoa, se mai adauga cele doua pliculete de zahar vanilat si se pune deoparte sa se odihneasca.
Crema:
Intr-un alt bol, tot la fel de incapator, branza se freaca cu ouale. Se amesteca bine, iar apoi se adauga faina si grisul. Se pun si cele 4 linguri de zahar, zaharul vanilat si praful de copt. Coaja de lamaie ramane ultima pe lista de adaugat. Gustati branza pentru a va asigura ca are gustul care va place. Tava se acopera cu hartie de copt si se toarna jumatate din compozitia maro. O sa para foarte putina, dar o sa creasca atunci cand o bagati la cuptor. Peste ea, se pune toata crema de branza. Se toarna apoi cealalta "foaie" maro. Cu o lingura sau un cutit, intindeti blatul maro astfel incat sa acopere branza. Se da la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 40-45 de minute. Eventual dupa 40 de minute, o incercati cu scobitoarea.
Am pudrat-o cu putin zahar amestecat cu vanilie si am taiat-o cubulete dupa ce s-a racit putin.
Reteta Prajitura cu branza dulce si cacao a fost propusa de Ella Dee
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaO gustarica perfecta pentru copii mofturosi carora nu le place pizza din privinta blatului ;) Aceste briose sunt usor de luat...
Pizza in forme de brioseIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii