Incalzim cuptorul la 180de grade C, tapetam cu hartie de copt o tava de 7 x 11 x 21cm . Batem untul cu zaharul intr-un bol cu mixerul electric pina de
Incalzim cuptorul la 180de grade C, tapetam cu hartie de copt o tava de 7 x 11 x 21cm . Batem untul cu zaharul intr-un bol cu mixerul electric pina devine pufos. Adaugam pe rand ouale, bananele zdrobite si laptele. Se aduga bucatelele de ciocolata si faina, dar la astea nu mai folosim mixerul electric, doar numai lingura. Se toarna in tava si se coace la 180 de grade C cam 50 de minute.
Se serveste rece. Alte retete de prajituri recomandate:
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniEste Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii